vacanță

Cum ar fi să pleci cu prietenul tău patruped într-o vacanță de 2 ani în care să vizitați un continent sau mai multe? Așa s-a întâmplat și cu Jen Sotolongo și câinele lui, Sora, cu care s-a plimbat pe bicicletă prin Europa și America de Sud, astfel cum povestește în The Bark.

Noi ne-am gândit și ne face cu ochiul o vacanță așa lungă, mai ales când ai o companie așa plăcută. Ne-ar plăcea enorm să vedem toată Europa în cel mai mic detaliu, fiind o destinație, America de Nord și America de Sud, fiind destinații

Într-adevăr, problemele pe care le regăsim în România sigur sunt și în străinătate. De exemplu, te poți lovi de locuri de cazare care nu acceptă animale de companie. În România sunt foarte multe astfel de cazări. Apropo, dacă știți cazări pet friendly, lăsați-le în comentarii. De asemenea, poți întâlni oameni care să nu suporte patrupezii. Deși nouă ne este foarte greu să înțelegem acest lucru.

Dar unul dintre cele mai frumoase momente când pleci într-o asemenea vacanță alături de câinele tău este faptul că poți petrece foarte mult timp alături de el și poți rămâne cu multe amintiri. Timp pe care nu îl petreci neapărat când ești acasă și mergi la job sau ieși în oraș. De cele mai multe ori rămâne singur acasă.

În plus, ai șansa să vezi lumea în cel mai mic detaliu, să cunoști oameni noi și să te bucuri de o experiență de care mulți nu au parte. Așa că, ce ziceți?

Ați face o vacanță așa lungă alături de patrupedul vostru?

Foto: Unsplash

Related Posts

Leave a comment