HomeBlogUtileTOP 10 filme cu câini pe care orice om trebuie să le vadă într-o viață

TOP 10 filme cu câini pe care orice om trebuie să le vadă într-o viață

Filme cu câini s-au făcut multe de-a lungul timpului și majoritatea sunt de referință atunci când vorbim despre categoria aceasta. Multe dintre ele sunt emoționante, serios acum, cine nu a plâns niciodată la un film cu câini înseamnă că nu a găsit încă filmul potrivit.

Ne-am gândit să facem o selecție de filme cu câini pe care noi le-am văzut de-a lungul timpului și care ne-au plăcut. Sperăm să vă placă și vouă și dacă mai știți și altele, să ni le spuneți și nouă în comentarii și actualizăm articolul cu sugestiile voastre.

ABONEAZA-TE PE CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE HELLO DOGGIE pentru mai multe informatii despre caini

TOP 10 filme cu câini

A dog’s purpose

Filmul A dog’s purpose este despre un câine care încearcă să își găsească scopul în viață prin proprietarii pe care îi are de fiecare dată când se reîncarnează.

Santa Buddies

Dacă și tu ești fan Crăciun, îți recomandăm filmul Santa Buddies. Este vorba despre cățeii lui Moș Crăciun, care trec prin multe peripeții în căutarea sensului Crăciunului. Este un film perfect pentru a-l vedea în luna decembrie, mai ales că se apropie sărbătorile și poate aveți mai mult timp liber pentru a trece în colecția voastră mai multe filme cu câini.

Eight Below

Eight Below este un film pentru fanii câinilor Husky. Este un film la care sigur veți plânge. Filmul relatează povestea a doi exploratori care sunt forțați să își părăsească echipa de Husky în Antartica pentru a se salva. Noi am plâns de fiecare dată când l-am văzut.

Beethoven – unul din cele mai frumoase filme cu câini

Seria de filme Beethoven chiar pot fi trecute la filmele copilăriei. Erau peste tot pe canalele TV, mai ales că primul film a apărut în 1992. Chiar după ce au început să apară filmele la televizor, multe persoane au început să își cumpere Saint Bernard. Ideea filmului se învârte în jurul acestui câine și a familiei lui.

Marley and Me

Marley and Me este un film la care sigur vei avea nevoie de șervețele lângă tine. Este un film american, apărut în 2008, despre un cuplu care cumpără un Labrador și parcursul lui în viață alături de familie. Și știți ce fețe au labradorii, nu ai cum să nu te îndrăgostești de ei.

Hachiko: Povestea unui câine

Noi v-am avertizat că filmele despre câini vă vor face să cumpărați multe șervețele. Hachiko este o poveste despre un câine care, după ce îi moare stărpânul, stă de veghe mai mult de 10 ani în gara în care îl aștepta în fiecare zi.

101 Dalmatians

Am ajuns și la desenele animate despre câini. Serios acum, nu puteam lipsi din categoria de filme cu câini. Am spune chiar că sunt un must, must, must see. 🙂 Presupunem că toți ați văzut filmul 101 Dalmațieni. Și dacă nu l-ați văzut, presupunem că v-ați dat seama că este despre 101 dalmațieni. :)) Dalmațieni care erau foarte căutați pentru blana lor pentru a fi transformați în haine de blană.

Lady and the Tramp

Un alt desen animat de văzut cel puțin o dată în viață este Doamna și Vagabondul. O poveste de dragoste între doi câini, o poveste care prezintă chiar poveștile de dragoste adevărate. Sigur vă veți distra dacă nu l-ați văzut încă. Și chiar dacă l-ați văzut, sigur merită să-l mai vedeți încă o dată. 🙂

Bolt

Bolt este un desen animat destul de recent, apărut în 2008, și produs de Walt Disney. Este vorba despre un câine mic și alb care și-a petrecut toată viața pe platourile de filmare ale unui serial și care crede că are puteri supranaturale. Printre vocile principale se numără și vocea lui John Travolta și vocea lui Miley Cyrus. Asta așa, să nu spuneți că nu v-am zis.

I Am Legend

Atunci când a apărut, filmul I Am Legend a devenit filmul cu cele mai multe încasări de box office. Este un film care îl are în rolul principal pe Will Smith, virusolog, care încearcă să oprească un virus ce s-a răspândit în lume. Cum apare câinele lui? Veți putea vedea în acest film. Vă lăsăm mai jos trailerul:

Suntem tare curioși să aflăm voi ce alte filme cu câini ați mai văzut! Așteptăm recomandările voastre mai jos, în comentarii.

Nu uitați că ne puteți urmări și pe Facebook și Instagram.


4 thoughts on “TOP 10 filme cu câini pe care orice om trebuie să le vadă într-o viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hello Doggie este comunitatea posesorilor și iubitorilor de animale din România. Prin intermediul conținutului și prin ședințe foto personalizate pentru câini ne dorim să construim cea mai mare comunitate de acest gen din România.

Abonează-te la newsletter-ul Hello Doggie

© Toate Drepturile sunt rezervate · HelloDoggieRomania · 2024 ·

Close

Ai descoperit o reducere

Aplică codul hd10 și primești automat o reducere de 10% la orice comandă.