caine apartament top 10 caini talie mica medie

Uneori ne alagem patrupedul si in functie de spatiul pe care-l avem in locul in care traim. Mai ales atunci cand nu avem un spatiu foarte mare. Cum foarte multi nu dispunem de o casa foarte mare, iti lasam mai jos o selectie cu cele mai bune rase de caini de apartament.

PENTRU MAI MULTE CLIPURI DESPRE CAINI, ABONEAZA-TE PE CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE HELLO DOGGIE

https://www.youtube.com/watch?v=yZBzNnylpNo

Aceasta este lista noastra cu caini de apartament – caini de talie mica si medie

Pug

Pug-ul este unul dintre cei mai adorati caini din ultimii ani. Ei traiesc pentru a iubi si pentru a fi iubiti, tocmai de aceea au nevoie de cineva care sa le arate dragoastea tot timpul. Stapanii de Pug spun ca este rasa de caini ideala pentru casa. Ai grija totusi sa aiba un climat moderat, nici prea frig, nici prea cald, si nu le da prea multa mancare pentru ca sunt predispusi la a lua in greutate.

Bulldog Francez

Bulldogul Francez este unul dintre cei mai populari caini de talie mica, mai ales printre locuitorii de la oras. Bulldogul francez este perfect pentru oras, fiind mic de statura si pentru ca nici nu latra prea mult. In plus sunt foarte adaptabili cu oricine ar locui si nici nu au nevoie de prea multe exercitii afara, chiar daca totusi sunt recomandate.

Yorkshire Terrier

Cainele din rasa Yorkshire Terrier este un caine care nu cantareste mai mult de 3 kg, fiind un caine de marimea unei jucarii. El este preferatul locuitorilor urbani din intreaga lume. In plus nu sunt alergici, blana lor fiind asimilata parului uman, astfel facandu-i perfecti pentru oricine.

Shiba Inu

Shiba Inu este cel mai popular caine din Japonia si este un caine care se adapteaza usor atat zonelor urbane, cat si zonelor rurale. Trebuie sa stii totusi ca acesta naparleste destul de mult si ca are nevoie de multe exercitii, fiind foarte energic. Asa ca te va face sa iesi in aer liber si sa faci miscare impreuna cu el.

Chihuahua

Chihuahua este un caine de talie mica, perfect pentru apartament. Cainii din rasa Chihuahua sunt adaptabili atat unei case pline de copii, cat si unei case cu o singura persoana. Insa ai grija ca trebuie pusi la punct, altfel vor prelua ei conducerea in casa.

caini de apartament

Bulldog Englez

Cainii din rasa Bulldog Englez se adapteaza foarte usor atat zonelor urbane, cat si zonelor rurale, facandu-i niste caini de apartament foarte populari. Cainii din rasa Bulldog se bucura de plimbari scurte si au nevoie de exercitii moderate. Dupa-amiezile de vara le petrec intr-o camera cu aer conditionat, deoarece botul scurt al Bulldogului ii poate cauza dificultati de respiratie in anotimpurile calde si umede.

Cavalier King Charles Spaniel

Cainii din rasa Cavalier King Charles Spaniel se inteleg bine cu copiii si cu alti caini. Acestia se adapteaza atat persoanelor active, cat si celor care sunt mai sedentare – ei pot fi atleti sau pot sta degeaba toata ziua, depinzand de stilul de viata al stapanului.

caini de apartament

Bichon Frise

Cainii din rasa Bichon Frise sunt companioni adaptabili care se inteleg bine cu alti caini si cu copiii. Alerti si curiosi, cainii din rasa Bichon Frise sunt caini buni de paza – dar ei sunt caini iubitori si considera ca nu exista straini, ci doar prieteni pe care nu i-au cunoscut inca. Increderea lor si marimea ii fac caini ideali pentru apartament.

Maltese

Cainele din rasa Maltese este un animal de companie adaptabil. El poate fi un caine de paza alert, nu este fricos si poate fi oricand un atlet intr-o cursa de agilitate. Aceasta rasa naparleste putin si are o durata de viata lunga.

caini de apartament

Basset Hound

Fiind printre cele mai atragatoare rase, Basset Hound este un favorit al iubitorilor de caini din intreaga lume. Cainii din rasa Basset Hound nu sunt atat de activi ca alte rase, astfel incat ii fac companioni ideali intr-un apartament.

Poate iti plac si alte articole cu informatii utile despre rasele de caini.

Comments (8)

[…] ales atunci cand ai un caine de apartament, micut si jucaus, task-urile de la birou par mult mai simple. Plus ca poti lua o pauza la pranz sa […]

[…] a-si petrece timpul in palatele regale, sunt animale de companie perfecte pentru a locui intr-un apartament. Unii caini traiesc pentru a face gropi sau pentru a alerga pisici, insa cainii Shih Tzu sunt […]

[…] lume pentru abilitatea sa de a gasi si a prinde pasari terestre. Pentru cei care il vor pentru apartament, nu exista un companion mai agresbil si mai sarmant decat acest […]

[…] marimii lor mici, cainii Papillon sunt caini perfecti pentru apartament, dar acest lucru nu inseamna ca nu au nevoie de exercitii fizice. Sunt activi, sunt inteligenti si […]

[…] Tenace si curajos, cainele din rasa Yorkshire Terrier prezinta toate trasaturile unui terrier adevarat. Sunt preferatii oamenilor ce locuiesc în zona urbana din intreaga lume, asta pentru ca fiind de talie mica, sunt niste caini pentru apartament. […]

[…] nu exista straini, ci doar prieteni pe care nu i-au cunoscut inca. Increderea lor si marimea ii fac caini ideali pentru apartament. Cainii din rasa Bichon Frise sunt antrenabili si se bucura sa performeze pentru proprietarii […]

[…] de Pug spun ca rasa lor este rasa de caini ideala pentru casa. Pugii sunt fericiti atat in oras, cat si la tara, atat cu copii, cat si cu batrani, si atat […]

Leave a comment