HomeBlogDiverse7 sunete pentru caini amuzante & enervante pe care sa le incerci si tu

7 sunete pentru caini amuzante & enervante pe care sa le incerci si tu

Te-ai intrebat vreodata care ar fi acele sunete care iti vor face cainele sa reactioneze amuzant? Da, chiar se poate! Noi am pregatit o selectie de 7 sunete cu care te poti distra cu cainele tau astazi. Sunt numeroase sunete care il vor face pe patrupedul tau sa reactioneze intr-un anumit fel.

Tot timpul ni s-a parut interesant sa vedem reactiile cainilor la diferite sunete pe care le aud. Daca pentru noi, oamenii, nu sunt niste sunete care sa ne alarmeze sau sa ne punem semnul intrebarii atunci cand le auzim, ei bine pentru caini este diferit. Sigur ai observat si tu ca patrupedul tau reactioneaza intr-un anumit fel cand aude anumite sunete. Unul dintre cele mai comune sunete este cel al unei mingii. Cu siguranta ai observat cat de fericiti sunt cand aud acest sunet, stiind ca este momentul de joaca.

PENTRU MAI MULTE CLIPURI cu CAINI, ABONEAZA-TE PE CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE HELLO DOGGIE

Sunt sunete pentru caini care ii vor face sa reactioneze amuzant, cum ar fi sunetele de minge sau de jucarii. Sau sunete care ii vor face sa se ascunda intr-un loc in care se simt in siguranta, cum ar fi cele de tunete sau fulgere. Fii atent la cainele tau atunci cand fuge cu coada intre picioare cand aude un anumit sunet. Bineinteles, pot fi si sunete care sa ii faca sa fie in alerta si sa se apere sau sa ii apere pe cei apropiati. Atunci este unul dintre momentele in care simte ca este in pericol sau altii sunt in pericol.

Indiferent ce sunet aude, chiar suntem curiosi cum reactioneaza cainele tau la aceste sunete. Incearca si intoarce-te sa ne spui intr-un comentariu aici sau la video-ul de pe Youtube.

7 sunete pentRU caini – amuzante & enervente

  1. Latratul altor caini
  2. Maraitul altor caini
  3. Respiratia altor caini
  4. Un alt caine care plange
  5. Sunetul de minge & jucarii
  6. Tunete & fulgere
  7. Fluieratul si aplaudatul

Poate o să-ți placă și articolele acestea:

10 filme si seriale cu caini pe Netflix

Top 10 cei mai inteligenti caini

TOP 10 filme cu câini pe care orice om trebuie să le vadă într-o viață


One thought on “7 sunete pentru caini amuzante & enervante pe care sa le incerci si tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hello Doggie este comunitatea posesorilor și iubitorilor de animale din România. Prin intermediul conținutului și prin ședințe foto personalizate pentru câini ne dorim să construim cea mai mare comunitate de acest gen din România.

Abonează-te la newsletter-ul Hello Doggie

© Toate Drepturile sunt rezervate · HelloDoggieRomania · 2024 ·

Close

Ai descoperit o reducere

Aplică codul hd10 și primești automat o reducere de 10% la orice comandă.