Povestea-Hello-Doggie

Totul a început cu o idee, aceea de a da oamenilor posibilitatea să aibă câteva fotografii profesioniste cu patrupezii lor. Desigur, acum cu toții avem telefoane performante și putem face asta, ai spune, dar nimic nu se poate compara cu o ședință foto profesionistă. Astăzi vrem să vă spunem povestea Hello Doggie. De la începuturi și până acum. Așadar, să începem.

Povestea Hello Doggie începe cu a fost odată 🙂

Cosmin, unul dintre fondatorii proiectului a avut un câine cu care a crescut. Când acesta a murit, el și-a dat seama că nu are atât de multe poze cu el pe cât și-ar fi dorit. Așa a și început totul. Cu dorința ca niciun alt posesor de câini să treacă prin asta. Stați liniștiți, chiar dacă sună a Prâslea și merele de aur, nu vom continua în felul acesta. :)) Bun, bun, ai zice, dar cum a pornit totul? Ei bine, se spune că atunci când pui mâna pe un aparat foto profi poți face minuni. Povestea Hello Doggie a început timid în mai 2018, începând cu câteva ședințe foto profesioniste cu câinii prietenilor. Uite câteva dintre pozele de atunci.

Ne-am dorit să creăm o comunitate în social media și să aflăm povestea câinilor

Ni s-a părut super mișto să aflăm poveștile câinilor, pentru că de multe ori le trecem cu vederea. Cum au intrat în familiile ce îi iubesc, cum au apărut, ce hobby-uri au, ce boacăne fac și care sunt momentele cele mai fericite din viața lor. Am început să comunicăm pe Facebook-ul Hello Doggie și pe Instagram-ul proiectului poveștile câinilor și am fost surprinși de numărul din ce în ce mai mare de oameni care reacționează la poveștile câinilor și că din ce în ce mai mulți aleg să ne urmărească. Motiv pentru care le și mulțumim pe această cale tuturor care au fost alături de noi în povestea Hello Doggie. Fără o comunitate așa mișto nu am fi putut continua Hello Doggie.

Ni s-a părut super fain să aflăm povestea Câinilor Utilitari

Am fost la câteva dintre antrenamentele celor de la Clubul Câinilor Utilitari și am fost fascinați. Serios! Pe lângă faptul că sunt niște oameni super faini, am avut ocazia să vedem câteva din antrenamente lor și cât de complexe sunt. Pe lângă faptul că am aflat povestea câinilor, am aflat și multe informații super faine despre câini, dresaj, ce fac câinii utilitari în situații de urgență și ajutorul pe care-l pot aduce comunităților atunci când este nevoie de ei. Dacă aveți un pic de timp liber, vă recomandăm să citiți un pic despre asta. Veți fi la fel de fascinați ca noi.

Au urmat multe ședințe foto cu câini unde am aflat tot mai multe povești super faine

Am început să ieșim prin parcuri să facem poze faine cu câini și să aflăm povești care mai de care de interesante. Nu mare ne-a fost mirarea când oamenii au început să ne scrie pe Facebook pentru a fi parte din povestea Hello Doggie. Ne-a bucurat și, cu fiecare poveste și poză făcută, ne făcea să mergem mai departe.

Și nu ne-am oprit aici, am realizat peste 25 de ședințe foto cu câini

Se spune că atunci când începi un lucru care-ți place foarte mult și pe care-l faci cu drag, nu te mai poți opri. Și chiar așa s-a întâmplat și în ceea ce privește pozele cu câini. Ne-a plăcut întotdeauna să intră în contact cu noi patrupezi. Cu noi personalități și să ne mulăm pe felul lor de-a fi și să scoatem cât mai bine în evidență acest lucru. Atât prin fotografiile realizate cât și prin poveștile lor.

Dacă aveți un pic de timp liber și vreți să aflați și poveștile tuturor câinilor din poze, le puteți găsi pe pagina de Facebook Hello Doggie.

2 ani mai târziu și puțin timp în care nu am fost activi, am lansat magazinul online Hello Doggie

Am stat mult să ne gândim cum să facem mai mult pentru comunitate. Cum să aducem un plus iubitorilor de câini. Am ales să facem asta prin a crea tricouri personalizate pe placul iubitorilor de câini. Recunoaștem că am stat mult timp pentru a alege și a avea o tricouri premium. Asta pentru că ne place calitatea atunci când achiziționăm un tricou și ne dorim ca și la noi să găsiți tricouri de calitate – atât tricouri de femei, cât și tricouri de bărbați.

Găsești în secțiunea de magazin peste 20 de modele de tricouri pe care te invităm să le descoperi.

Ți-am pregătit 3 pachete de ședințe foto personalizate pentru câinele tău

Atunci când ne-am gândit la a face acest magazin online, pe lângă partea de tricouri, ne-am gândit cât de simplu ar fi pentru posesorii de câini să-și poată cumpăra ședințe foto pentru patrupezii lor. Doar dintr-un simplu click! Da, atââât de simplu!

Povestea Hello Doggie merge mai departe

Cam asta a fost foarte pe scurt povestea Hello Doggie. Mergem mai departe și încercăm să construim una dintre cele mai frumoase comunități în jurul acestui nume. Avem în plan foarte multe lucruri. De la noi articole vestimentare și alte elemente surpriză, până la foarte multe articole de calitate aici, pe blogul nostru. Ne dorim foarte mult să aducem un plus valoare și să găsiți pe blog informații utile.

Echipa Hello Doggie

Leave a comment