HomePachete Foto

Pachete Foto

Fotograf Câini București

Ședințe foto pentru câini

Îți dorești cele mai frumoase amintiri cu câinele tău? Cele mai frumoase poze cu care să te mândrești? Înseamnă că ai ajuns unde trebuie!

Alege și tu una din cele 3 ședințe foto pentru câini. 

Ședință foto câini – „I’m Fabulous”

Ședința foto în care câinele tău este vedeta. Așa cum merită! Hai să îi facem și câteva fotografii profesioniste de care să fiți cu toții mândri.

349 RON

per ședință foto

Ședință foto câini – „Family Time”

Câinele tău este deja un membru al familiei. Tocmai de aceea v-am pregătit o ședință foto personalizată perfectă pentru toții membrii familiei.

499 RON

per ședință foto

Ședințe foto cu câini - Corporate

Pachetul este destinat celor ce reprezintă o canisă de câini, cabinet veterinar, clinică veterinară, salon grooming, pet shop sau orice afacere din industria canină.

Personalizat

și adaptat nevoilor tale

Portofoliu ședințe foto câini

Întotdeauna ne-a plăcut să facem o joacă din ședințele foto pentru câini. Să fie distractiv pentru patrupedul tău și nu doar câteva zeci de minute chinuitoare. Iar după fiecare poză se lasă cu recompensă neapărat pentru el. Mai jos găsești doar o mică parte din ședințele foto pentru câini pe care le-am avut până acum.  

Hello Doggie este comunitatea posesorilor și iubitorilor de animale din România. Prin intermediul conținutului și prin ședințe foto personalizate pentru câini ne dorim să construim cea mai mare comunitate de acest gen din România.

Abonează-te la newsletter-ul Hello Doggie

© Toate Drepturile sunt rezervate · HelloDoggieRomania · 2024 ·

Close

Ai descoperit o reducere

Aplică codul hd10 și primești automat o reducere de 10% la orice comandă.