HomeBlogLocuri pet friendlyLocuri pet friendly în București [2023]

Locuri pet friendly în București [2023]

Dacă și tu ești în căutare de locuri pet friendly în București, ai ajuns în locul potrivit. Ne dorim să facem o listă cu locații în care poți merge cu câinele, fie că vorbim de restaurante pet friendly, puburi în care te lasă cu câinele sau terase pet friendly, încercăm să facem o listă cu toate aceste locuri mai jos în articol. Bineînțeles că lista rămâne deschisă, așa că dacă știi un loc unde poți merge cu câinele, lasă-ne în comentarii și vom actualiza lista.

Locuri Pet Friendly în București

Terase și localuri și top locuri Pet friendly în bucurești

Este vară și vrei să te bucuri de plimbările lungi alături de patrupedul tău. Probabil că dacă faceți asta împreună vrei să găsești și un loc super cozy în care să poți sta la o limonadă și un pahar de bere rece, așa-i? Hai să-ți spun doar câteva dintre cele mai cool terase în care te și acceptă împreună cu câinele tău.

Hard Rock Cafe

Sos. Kiseleff nr. 32, Sector 1

Hard Rock Cafe se află în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), pe malul lacului, în apropierea Arcului de Triumf și la doar câțiva pași de Muzeul Satului. Terasa are capaciatea de 100 de locuri și poți merge liniștit cu patrupedul tău. Mai multe detalii despre Hard Rock Cafe găsești aici.

Control

str. Constantin Mille nr. 4

Clubul Control se află chiar lângă Cercul Militar Național și lângă ALt Shift. Control este pet friendly și are o terasă generoasă și plină de verdeață. Cu siguranță te vei simți un pic ieșit din oraș când ajungi acolo. Mai multe detalii despre Control găsești aici.

Alt Shift

str. Constantin Mille nr. 4

Alt Shift este un local cu mâncare foarte bună și cu porții generoase. Pastele sunt extraordinar de bune, iar dintr-o porție este posibil să îți rămână și la pachet. Ba chiar ai putea să o împarți cu cineva. Alt Shift este pet friendly, astfel încât te poți bucura de o masă alături de patrupedul tău. Mai multe detalii despre Alt Shift găsești aici.

Fabrica Club

str. 11 Iunie nr. 50

Fabrica are o terasă extraordinar de mare unde cu siguranță vei întâlni foarte mulți patrupezi. Fiind unul din acele locuri pet friendly, cu siguranță patrupedul tău își va face prieteni noi. Mai multe detalii despre Fabrica găsești aici.

J’ai Bistrot

Calea Griviței nr. 55

J’ai Bistrot se află foarte aproape de Calea Victoriei și are o grădină mare și plină de verdeață unde patrupedul tău se poate juca și relaxa. Sunt pet friendly, însă este posibil să mai aibă și concerte așa că urmărește-le pagina de Facebook să vezi ce evenimente au. Mai multe detalii despre J’ai Bistrot găsești aici.

Grădina Dorobanți

Calea Dorobanților nr. 44-47

Grădina Dorobanți este pet-friendly și este situată pe Calea Dorobanților, între Piața Romană și bld. Ștefan cel Mare. Are o grădină foarte mare, perfectă pentru a-ți petrece timpul liber cu patrupedul tău. Află mai multe detalii despre Grădina Dorobanți aici.

Bucătăria Local Food

str. Ion Slătineanu nr. 30

Bucătăria Local Food este un local micuț, dar cu mâncare extraordinar de bună. Găsești aici comfort food cu care ai copilărit, cartofi prăjiți cu ouă ochiuri și brânză, sandviș cu parizer pane sau alte tipuri de preparate. În plus este pet friendly. Mai multe detalii despre Bucătăria Local Food găsești aici.

Grădina Olari

str. Olari nr. 8

Grădina Olari se află în zona Pârâul Rece și dispune de o terasă foarte mare, plină de verdeață. Este o oază de liniște în care te poți bucura de o după-amiază alături de prietenii tăi și de patrupedul tău. Mai multe detalii despre Grădina Olari găsești aici.

caine la terasa locuri pet friendly

Artichoke Coffee Shop

Calea Victoriei nr. 45

Atichoke este o cafenea micuță de pe Calea Victoriei unde poți mânca micul-dejun și poți bea o cafea în liniște. În plus, este pet-friendly, așa că te poți bucura de un mic-dejun cu alături de patrupedul tău și nu trebuie să îl lași acasă. Cu siguranță se va întâlni cu alții de-ai lui. Mai multe detalii despre Artichoke Coffee Shop găsești aici.

Lente (2 locații)

str. Dionisie Lupu nr. 78 și str. Arcului nr. 8

Lente este un loc creativ și neconvețional, așa cum se descriu și ei pe site. Lente are 2 locații cu 2 grădini magice, unde cu siguranță vei pierde câteva ore fără să îți dai seama. În plus, tot ei declară că „Primim cu drag: copii, animale de companie, biciclete și oameni deschiși.” Așa că ce mai stai? Fugi cu patrupedul la terasă! Mai multe detalii despre Lente găsești aici.

Ceainăria Infinitea

Strada Doctor Grigore Romniceanu nr. 7

Ceainăria Infinitea este o oază de liniște și natură. Totul este înverzit și ești înconjurat de verdeață. Ceaiul de la Infinitea este extraordinar și au o grămadă de sortimente. Ai de unde să alegi. În plus, pentru că au o grădină foarte mare, sunt și pet-friendly. Mai multe detalii despre Ceainăria Infinitea găsești aici.

Mom

str. Franceză nr. 2-4

MOM este despre celebrarea energiei feminine, sinceritatea absolută a simplității, lupta continuă dintre natural și ce este creat de om. Fiecare element al experienței evocă o căldură primordială și accentuează, în același timp, contrastul dintre ce ne este înnăscut și ce este învățaț. În plus, este pet-friendly și te poți bucura de o experiență gastronomică împreună cu patrupedul tău. Mai multe detalii despre MOM găsești aici.

LeBab

Calea Victoriei nr. 12A și Piața Charles de Gaulle nr. 3

LeBab are două locații, una pe Calea Victoriei și a doua la Aviatorilor, însă mai are două locații LeBab Fried Chicken la AMzei și pe Calea Moșilor. LeBab este pet-friendly, dar accepta doar câini de talie mică. Dacă vrei să mănânci mâncare din Orientul Mijlociu, aici este locul perfect. Mai multe detalii despre LeBab găsești aici.

Zen Sushi

Ai poftă de sushi și nu ai cu cine să lași patrupedul? Zen Sushi este locul perfect. Restaurantul are mai multe locații prin București, așa că vezi care e cel mai apropiat de tine. Mai multe detalii despre Zen Sushi găsești aici.

Suento

str. Toamnei nr. 101

Suento are o terasă superbă, plină de copaci înverziți sau înfloriți, în funcție de momentul în care ajungi acolo. La Suento te poși bucura de un brunch delicios și de băutura preferată într-o grădină liniștită, alături de patrupedul tău. Află mai multe detalii despre Suento aici.

caine mancare restaurant locuri pet friendly

Grădina Monteoru

Calea Victoriei nr. 115

Grădina Monteoru este o oază de liniște chiar în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei. Din față este o casă veche și nu îți dai seama exact cât de mare e grădina. Dar odată ce ai pășit acolo te vei îndrăgosti de ea. În plus, e pet-friendly. Găsești mai multe detalii despre Grădina Monteoru aici.

Crocant

str. Nicolae Iorga nr. 35

Crocant este un local micuț lângă Piața Romană unde te poți bucura de un brunch delicios și o cafea. Găsești mai multe informații despre Crocant aici.

Baristro

str. General Gandiano Popescu

Nu știi unde să mai mănânci un brunch gustos? Baristro este o idee bună. Se află lângă Parcul Carol și este perfect pentru a lua masa acolo ca mai apoi să te plimbi prin parc. Bineînțeles, cu patrupedul tău. Găsești mai multe informații despre Baristro aici.

Club Fire

str. Covaci nr. 7

Chiar în Centurl Vechi, Clubul Fire primește patrupezi pe terasa lor. Nu mai este de mult timp doar un club, ci poți să și mănânci acolo dacă îți e foame. În plus, te poți bucura de o bere alături de prietenii tăi, exact ca în adolescență. Găsești mai multe informații despre Clubul Fire aici.

Quantic Pub

Șos. Grozăvești nr. 82

Chiar lângă Grădina Botanică și Parcul Grozăvești se află Quantic Pub, un loc unde te poți bucura de concerte rock și unde poți veni cu patrupedul tău. Găsești mai multe informații despre Quantic Pub aici.

Energiea

str. Ion Brezoianu nr. 4

Energiea este recunoscută ca fiind locul în care poți merge cu patrupedul tău să mănânci mâncare forarte bună. Se află aproape de Parcul Cișmigiu și de Parcul Izvor și este un loc plin de viață. De foarte multe ori găsești full terasa lor, însă te lasă cu patrupedul și înăuntru. Găsești mai multe informații despre Energiea aici.

Sera Eden

Strada C. A. Rosetti nr. 37

Sera Eden este o grădină foarte mare chiar în mijlocul Bucureștiului, unde poți mânca, dar te poți și bucura de un cocktail sau o limonadă. Ai impresia că ai ieșit din București atunci când te afli acolo și este mai mereu plin. Mai multe detalii despre Sera Eden găsești aici.

Pickles

str. Vasile Lascăr nr. 21

Pickles este un loc micuț de pe Vasile Lascăr, unde găsești câteva preparate inedite, realizate de Alexandra Blas. Fiind micuț și doar walk-in, este perfect pentru a lua la pachet un sandviș sau murături prăjite sau să le mănânci chiar în fața localului. În plus e și pet-friendly. Mai multe detalii despre Pickles găsești aici.

Pow Wow

Calea Victoriei nr. 102-108

Pow Wow este un loc unde poți să bei o cafea, un cocktail, dar și să mănânci un mic-dejun sau ceva mai fancy după-amiaza. preparatele arată foarte bine, iar meniul îl găsești la ei pe Facebook. În plus, sunt pet friendly, așa că poți lua masa în oraș alături de patrupedul tău.

caine la bar - cu cainele la bere - locuri pet friendly in care poti merge cu cainele

Légère

Piața Rosetti nr. 5

Légère este un local cu mâncare în stil mediteranean și este și pet friendly (acest lucru fiind specificat și pe site-ul lor). Au foarte multe tipuri de preparate, atât românești, cât și internaționale, cum ar fi pizza, burgeri, panini, salate, așa că ai de unde alege.

Băcănia Veche Delicatese & Grădină

Bulevardul Dacia nr. 25

Băcănia Veche (cea de lângă Piața Romană) are o grădină foarte frumoasă în spate, o grădină în care te simți ca și cum ai fi plecat din București. Este pet friendly și vei găsi acolo multe preparate românești care să îți aducă aminte de copilărie. În plus, dacă îi urmărești în Social Media vei vede că au anumite preparate de sezon pe care le anunță acolo.

Beans&Dots

Strada Ion Brezoianu nr. 23-25 și Bulevardul Primăverii nr. 15

Dacă vrei să te bucuri de o ceașcă de cafea bună, la Beans&Dots sigur vei găsi. În plus, poți lucra de acolo, iar patrupezii sunt bineveniți. În locația de pe strada Ion Brezoianu sunt acceptați și în interior, însă în cea de pe Bd. Primăverii sunt acceptați doar pe terasă deoarece locația se află în incinta Muzeului de Artă Recentă. mai multe detalii despre Beans&Dots poți găsi aici.

Saint Roastery

Strada Maltopol 26 bis

Și la Saint Roastery vei găsi o cafea foarte bună și te poți bucura de ea alături de câinele tău. Sunte pet friendly și chiar ai voie cu patrupedul înăuntru la masă. Mai multe detalii despre Saint Roastery găsești aici.

Animaletto Pizza Bar

Strada I.C. Visarion 10 Parter

Animaletto este un local unde poți mânca una dintre cele mai bune pizze din București. Iar faptul că este și pet friendly, aduce un mare plus pentru iubitorii de animale. Poți intra cu patrupedul tău în interior și să te bucuri de o pizza bună alături de prietenii tăi. mai multe detalii despre Animaletto găsești aici.

Origo

Strada Lipscani nr. 9

Ești în centrul Bucureștiului și nu știi unde să bei o cafea bună și să fie și unul dintre acele locuri pet friendly în care să poți merge relaxat cu blănosul tău? Origo este o alegere excelentă. Bineînțeles, poți alege și un cocktail dacă vrei și poți veni și cu patrupedul tău. Găsești mai multe detalii despre Origo aici.

Meron

Bulevardul Regina Elisabeta nr. 40

Încă o cafenea foarte frumoasă, chiar în inima Bucureștiului, aproape de Parcul Cișmigiu, este Meron. Poți alege atât să bei o cafea acolo alături de patrupedul tău, cât și să o iei to go și să te plimbi pe aleile din Cișmigiu. Mai multe detalii despre Meron găsești aici.

Tudi’s Pizza

Strada Zinca Golescu nr. 28

Dacă ai poftă de o pizza napoletană ca la mama ei acasă, poți alege să mergi la Tudi’s Pizza mai ales că este și pet friendly și nu trebuie să îți lași patrupedul acasă. Dacă te uiți la ei pe Instagram, este imposibil să nu ți se facă poftă de pizza instant. Mai multe detalii despre Tudi’s Pizza găsești aici.

New Steam

Piața Charles de Gaulle nr. 13

Dacă ești în zona Aviatorilor, te poți opri oricând să bei o cafea la New Steam, chiar și atunci când patrupedul tău este alături de tine. Găsește mai multe detalii despre New Steam aici.

Balls

Bulevardul Regina Elisabeta nr. 26

Unul dintre locurile noastre preferate este Balls, un local unde vei găsi chifetele preparate în multe feluri. Și sunt atât de bune încât nu te poți sătura de ele. În plus, este și el unul din acest locuri pet friendly. Vezi mai multe detalii despre Balls aici.

Papila Kitchen

Strada Sfinților nr. 6

Papila este un local micuț, în zona Pieței Universității-Rosetti, cu un meniu întreg de supe și sandvișuri numai bune pentru un brunch corect. Cum spun și ei pe site: ”Comfort food cooked in good spirit.”

M60

Str. D. I. Mendeleev nr. 2

M60 este o cafenea unde te poți relaxa într-o dimineață de weekend. Este și pet friendly și au și câteva preparate de mâncare pe care le poți încerca. În plus au și produse locale. Citește mai multe informații despre M60 aici.

Coftale

Strada Ștefan Mihăileanu nr. 42

Coftale se află în zona Izvorul Rece și are o grădină plină de verdeață. Este un loc perfect pentru a merge să lucrezi de pe laptop și totuși să stai în aer liber. De multe ori s-ar putea să te întâlnești și cu elevii de la Liceul Xenopol. Iar dacă vrei să iei și patrupedul după tine, să știi că e un local pet friendly. Mai multe informații despre Coftale găsești aici.

Everafter

Str. D. I. Mendeleev nr. 5

EverAfter este un local foarte drăguț unde te poți bucura de un brunch în toată regula. „EverAfter is a place designed to bring a bit of magic and a dose of happily ever after” astfel cum se descriu și ei. În plus, ocupă și el un loc în acest top de locuri pet friendly pentru că acceptă și animale de companie fără probleme. Citește mai multe despre EverAfter aici.

Al’ceva

Str. Matei Voievod nr. 79

La Al’ceva chiar vei mânca preparate care te vor surprinde. Este un local micuț, în zona Vatra Luminoasă-Iancului, însă care iese din tipar. Poți vedea meniul lor la ei pe site și te poți duce și cu patrupedul tău.

Verv Kitchen

Strada Italiană nr. 26

Verv Kitchen este un local cu mâncare vegetariană/vegană cu preparate gluten free și sugar free. Așa că dacă vrei să încerci și altceva față de ceea ce mănânci zilnic, Verv Kitchen este locul perfect. În plus sunt și friendly cu oricine, chiar și pet friendly. Vezi mai multe despre Verv Kitchen aici.

Hygge Social Kitchen

Calea Victoriei nr. 21

La fel cum îi spune și numele, este un loc hygge, adică un loc în care te bucuri de micile plăceri ale vieții. Un loc în care te relaxezi, în care bei ceva bun și mănânci ceva și mai bun. În plus, poți face asta și cu patrupedul tău. citește mai multe despre Hygge Social Kitchen aici.

Paninaro

Strada Luterană nr. 3

Paninaro e un loc micuț, aproape de Calea Victoriei și de Sala Palatului, unde cu siguranță vei mânca foarte bine. Îți recomandăm burgerul cu măduvioară și picioci ca pe Valea Izei. O să-ți placă! Mai multe detalii despre Paninaro găsești aici.

Mamizza

Bulevardul Corneliu Coposu nr. 6 – 8

Mamizza este una dintre cele mai bune pizzerii din București unde găsești pizza napoletană. Este foarte aproape de Piața Unirii și are o terasă foarte mare deschisă destul de recent. Nu te-ai fi așteptat să ocupe un loc în acest top de locuri pet friendly, nu-i așa? Află mai multe despre Mamizza aici.

locuri pet friendly unde poti merge cu cainele

Papu Coffee Shop

str. Batiștei nr. 23

PAPU este o cafenea care are o poveste foarte simpatică și pe care am văzut-o pe sitehttp://cafeneauapapu.ro/-ul lor și ne-am gândit să o lăsăm aici: „Fiecare dintre noi are un bunic pe care si-l aminteste cu drag, iar al meu a fost Papu, aromân, călător neobosit și mare amator de cafea. Papu a fost omul care m-a influențat cel mai mult, el m-a făcut să fiu cine sunt astăzi, transmițându-mi dorința arzătoare de a călători și de a-mi îndeplini propriile vise. Papu este un astfel de vis, un proiect de suflet – o cafenea unde te astept să descoperim povești și oameni din trecut, să ne împrietenim cu întâmplările zilei de azi și să discutăm împreună visele de mâine.”

Journey Pub

Strada George Enescu nr. 25

Journey Pub este unul dintre cele mai frecventate localuri din București. Este în inima capitalei, chiar la Piața Romană și este locul perfect în care să mergi cu câinele tău și să îți petreci ziua. În plus, dacă mergi cu o gașcă mai mare, puteți să vă și jucați, Journey Pub având foarte multe board games din care să alegeți. Sau poate fi un loc foarte bun pentru un eveniment. Mai multe informații despre Journey Pub găsești aici.

Pio Bistro

Strada Puțul lui Zamfir nr. 2

Vrei să mănânci ceva gustos la un brunch? Pio Bistro este locul în care poți face asta. Ba chiar au în meniu și multe preparate sănătoase. Acceptă și animale, așa că mergi cu patrupedul tău și testează preparatele din meniu. Vezi mai multe despre Pio Bistro aici.

Simbio

Strada Negustori nr. 26

Simbio este un local perfect pentru a lua brunch-ul și pentru a mânca ceva sănătos. Au tot felul de preparate în meniu care merită încercate. Localul este poziționat într-o casă veche și are și o grădină foarte frumoasă și intimă. Iar câinii sunt bineveniți. Află mai multe despre Simbio aici.

Voilà le bistrot

Voilà este unul dintre localurile pet friendly din București și are o grădină foarte mare unde poți sta cu patrupedul tău. Mâncarea este foarte bună și diferită față de alte locuri. Așa că merită să ajungi acolo și să le încerci preparatele. Citește mai multe despre Voila aici.

Lasă-ne în comentarii ce alte terase, localuri, restaurante sau puburi mai știi care sunt pet friendly și vom actualiza lista cu ele.

Poate-ți plac și aceste articole:

Cum să calculezi vârsta câinelui tău

12 alimente bune pentru câini

10 activități pe care să le faci cu câinele în 2023

Image credits: Freepik


2 thoughts on “Locuri pet friendly în București [2023]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hello Doggie este comunitatea posesorilor și iubitorilor de animale din România. Prin intermediul conținutului și prin ședințe foto personalizate pentru câini ne dorim să construim cea mai mare comunitate de acest gen din România.

Abonează-te la newsletter-ul Hello Doggie

© Toate Drepturile sunt rezervate · HelloDoggieRomania · 2024 ·

Close

Ai descoperit o reducere

Aplică codul hd10 și primești automat o reducere de 10% la orice comandă.