Acasă

Despre-Hello Doggie

Despre noi

Gândiți-vă la câteva lucruri pe care le iubiți voi foarte mult. Hello Doggie ar trebui să fie unul dintre ele.

Asta pentru că iubim atât de mult câinii încât am creat un brand special gândit pentru tine și pentru cel mai bun prieten al tău, câinele tău. De aceea s-a născut Hello Doggie. Inițial a fost un proiect care a unit mulți oameni în comunități frumoase pe rețelele sociale.

Și pentru că ne-am dorit să vă oferim și mai multe, ne-am gândit să facem atât un magazin online, cât și să puteți să vă luați ședințe foto personalizate pentru câinii voștri.

Dacă ai un câine pe care îl iubești foarte mult, noi te putem ajuta să captezi cele mai frumoase amintiri cu el și poate chiar să le pui pe un tricou sau accesoriu.

Servicii pentru tine și câinele tău

Ședințe Foto pentru câinele tău

Tu câte fotografii și stories îi faci câinelui tău pe zi? Ba chiar ajungi să îi faci și cont de Instagram, nu? Ei bine, tocmai pentru acest lucru suntem noi aici. Să vă oferim, ție și câinelui tău, câteva ședințe foto numai bune de pus de-a lungul anului pe Facebook sau Instagram. 

Magazin Online pentru tine

Dacă iubești atât de mult câinii, noi ți-am pregătit și un magazin online în care să regăsești mici bucurii în formă de tricouri cu câini. Poți alege dintr-o gamă largă de tricouri cu câini sau chiar îți poți personaliza singur tricoul cu patrupedul tău după o ședință foto la noi. 

Caine - Foto - Tricou - Despre-Hello Doggie

Livrare Gratuită

La comenzile peste 300 LEI

Calitate Garantată

Calitate: bumbac organic 100%

Plata cu cardul

Plătiți 3D Secure

Suport

Online suport

Abonează-te la newsletter-ul HELLO DOGGIE

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, cu noile modele de tricouri cu câini, promoții și tips & tricks despre câini? Abonează-te la newsletter! Promitem să trimitem doar informații utile pentru tine!

Pachete Foto

*ședința foto și prețul sunt valabile pentru un singur patruped

Ce spun ceilalți despre noi