Despre Hello Doggie

Gândiți-vă la câteva lucruri pe care le iubiți voi foarte mult. După ce-ți povestim despre Hello Doggie, poate devine și acesta unul dintre lucrurile pe care le îndrăgești. 🙂

Iubim atât de mult câinii încât am creat un brand special gândit pentru tine și pentru cel mai bun prieten al tău, câinele tău. De aceea s-a născut Hello Doggie. Inițial a fost un proiect care a unit mulți oameni în comunități frumoase pe rețelele sociale.

Apoi, pentru că ne-am dorit să vă oferim și mai multe, ne-am gândit să facem un magazin online. Unul special doar cu tricouri personalizate cu câini. Apoi, ne-am gândit să aveți cele mai faine amintiri cu câinii voștri. Așa am creat pachete cu ședințe foto personalizate pentru câinii voștri.

Dacă ai un câine pe care îl iubești foarte mult, noi te putem ajuta să captezi cele mai frumoase amintiri cu el și poate chiar să le pui pe un tricou sau accesoriu.

Despre-Hello Doggie
Caine - Foto - Tricou - Despre-Hello Doggie

Servicii speciale pentru tine și câinele tău

Ședințe foto pentru câinele tău

Tu câte fotografii și Insta Stories îi faci câinelui tău pe zi? Ba chiar ajungi să îi faci și cont de Instagram, nu? Ei bine, tocmai pentru acest lucru suntem noi aici. Să vă oferim, ție și câinelui tău, câteva ședințe foto numai bune de pus de-a lungul anului pe Facebook sau Instagram. 

Magazin Online pentru tine

Dacă iubești atât de mult câinii, noi ți-am pregătit și un magazin online în care să regăsești mici bucurii în formă de tricouri cu câini. Poți alege dintr-o gamă largă de tricouri cu câini sau chiar îți poți personaliza singur tricoul cu patrupedul tău după o ședință foto la noi. 

Abonează-te la newsletter-ul HELLO DOGGIE

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți despre Hello Doggie? Sau poate cu noile modele de tricouri cu câini, promoții și tips & tricks despre câini? Abonează-te la newsletter-ul Hello Doggie! Promitem să trimitem doar informații utile pentru tine!

Scroll to Top

Ai descoperit o reducere

Aplică codul hd10 și primești automat o reducere de 10% la orice comandă.