Despre

Despre noi
Bine ai venit în universul hello doggie

Gândiți-vă la câteva lucruri pe care le iubiți voi foarte mult. După ce-ți povestim despre Hello Doggie, poate devine și acesta unul dintre lucrurile pe care le îndrăgești. 🙂

Despre-Hello Doggie

Încă din anul 2018 ne-am gândit cum putem da mai departe dragostea pentru câini. Ne sunt atât de dragi încât am creat un brand special gândit pentru tine și pentru cel mai bun prieten al tău, câinele tău.

Așa că am creat Hello Doggie. Inițial a fost un proiect care a unit mulți oameni în comunități frumoase pe rețelele sociale. Apoi, pentru că ne-am dorit să vă oferim și mai multe, ne-am gândit să facem un magazin online. Unul special pentru iubitorii de câini și animale de companie. 

Ne-am gândit cum facem să fie un magazin online cu adevărat special pentru iubitorii de câini.

Așa s-au născut toate modelele de tricouri pentru adulțitricouri pentru copiihanoracele cu câini și tablourile canvas pe care le poți găsi în shop-ul nostru.

Și, mai mult decât atât, am dezvoltat 3 pachete foto care se potrivesc perfect pentru a crea amintiri de neuitat alături de patrupedul tău.

Un tricou sau un hanorac cu rasele tale de câini preferați sunt doar la un click distanță. Stai fără grijă că ne-am gândit la toate: cea mai bună calitate atât la tricouri, cât și la hanorace, livrare rapidă și plată cu cardul fără să-ți mai bați capul cu banii cash.

Să nu mai spunem că toate modelele pe care le găsești în shop-ul nostru pot fi un super cadou pentru cei apropiați. Putem băga mâna-n foc că se vor bucura tare-tare când vor vedea cadoul.

N-o mai lungim, hai în shop să descoperi modelele care ți se potrivesc!

Abonează-te la NEWSLETTER

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, cu noile modele de tricouri cu câini, promoții și tips & tricks despre câini? Abonează-te la newsletter! Promitem să trimitem doar informații utile pentru tine!