HomeDespre

Despre

Hello Doggie a pornit dintr-o pasiune

Se spune că atunci când faci un lucru cu pasiune se vede și se simte. Și nu o spunem doar noi, ci toți oamenii cu care am interacționat de-a lungul timpul prin intermediul ședințelor foto personalizate pentru câini sau prin intermediul interacțiunii cu publicul de la videourile despre câini de pe Youtube. 

Construim cea mai mare comunitate de posesori și iubitori de câini din România

Parcursul Hello Doggie a fost unul care a venit natural. De la un proiect fotografic, la ceea ce este astăzi a fost cale lungă și nu am fi reușit fără comunitatea care s-a creat în jurul Hello Doggie.

2018

Lansăm Hello Doggie online, validând succesul proiectului

Am început ca un proiect fotografic în care mergeam pe stradă, făceam fotografii câinilor împreună cu stăpânii lor, apoi le publicam pe canalele sociale Hello Doggie împreună cu povestea de viață a câinelui și câteva lucruri amuzante despre el și felul lui de a fi. 

2020

Am lansat magazinul online cu produse personalizate

La începutul pandemiei, pentru că nu mai puteam fi alături de oameni pe stradă, am ales să ajungem în casele lor prin intermediul magazinului online. Am realizat o serie de tricouri și hanorace personalizate cu modele cu câini pe care oamenii le puteau achiziționa online.

2022

Am lansat canalul de Youtube cu videouri cu câini

Canalul de Youtube cu videouri despre câini a venit ca o completare a informațiilor pe care deja începusem să le publicăm pe blog. Poți găsi informații utile despre rase de câini, cum să fii un stăpân mai bun pentru câinele tău și multe tips & tricks despre căței. 

2023

Am închis magazinul online, devenind un site de conținut

Am ales să ne concentrăm pe a crește numărul de articole cu informații despre câini și de a lăsa la vânzare doar ședințe foto personalizate pentru câini pentru cei care-și doresc o amintire unică alături de patrupedul lor. Vei găsi pe blog curiozități și informații despre câini.

2024

Construim cea mai mare comunitate a pasionaților de câini

Scopul nostru, prin toate lucrurile pe care le facem, rămâne același: să construim cea mai implicată și unită comunitate a pasionaților și a stăpânilor de câini din România. În fiecare zi, prin intermediul Hello Doggie vei afla ceva nou și util despre căței.

Valorile Hello Doggie

E NEVOIE DE EDUCAȚIE CANINĂ ÎN ROMÂNIA. SUNTEM AICI S-O FACEM!

Fiecare posesor de câini are nevoie să știe cât mai multe informații utile despre câini. Fie că vorbim despre particularitățile raselor, de comportamentul și dresajul câinilor sau despre alimentația canină, este nevoie foarte mare de educație pe aceste paliere. 

Informații atent documentate

Nu vorbim din auzite, documentăm mereu din mai multe surse informațiile pe care le găsești la noi.

Profesionalism

Suntem atenți la fiecare detaliu și fiecare membru al comunității merită tratat cu profesionalism. Fie că vorbim despre profesionalismul cu care sunt tratate subiectele sau despre discuțiile pe care le avem cu fiecare membru. 

Implicare

Ne implicăm activ, atât cât putem, în rezolvarea problemelor pe care fiecare membru al comunității o are.

Clarificarea informației

Facem ca fiecare aspect despre câini să fie explicat pe înțelesul tuturor, oricât ar fi de complicat. 

Dedicare

Ne-am dedicat ultimii 6 ani pentru a înțelege cât mai multe din domeniul canin. Scopul fiind să dăm mai departe din tot ce am acumulat în tot acest timp comunității Hello Doggie. Vino alături de noi în această călătorie.

Comunitate

Hello Doggie a pornit de la ideea de comunitate și așa a și ajuns unde este astăzi. Nu am putea exista fără comunitatea deja construită și în continuă creștere. 

Ai o propunere de colaborare care crezi că s-ar potrivi pe Hello Doggie?

Close

Ai descoperit o reducere

Aplică codul hd10 și primești automat o reducere de 10% la orice comandă.